Tuesday, May 22, 2012

Dima's blog

Het ziet er volgens recente berichten dus niet zo rooskleurig uit voor bloggers die, zoals ik, geen mama zijn. Wanneer buiten de mama's nagenoeg iedereen bijna uitsluitend nog op Twitter en Facebook kwettert en tettert en dientengevolge ook alleen daarop kijkt, waar doen de niet-mama's het dan nog voor? Dan gaat het toch weer een beetje op in jezelf praten lijken. Dat gevoel had ik de eerste tijd als blogger ook nogal eens.Dus, al wordt het onze laatste stuiptrekking, ik zou zeggen: 'bloggers of the world unite' en laten we eens een stevige vuist maken en daarmee nog eens flink op het keyboard slaan!
Een beursgang zit er natuurlijk niet meer in voor ons, hooguit nog voor aantal mama's onder ons. Geen verkeerd woord over de mama's overigens; aan hen hebben we uiteindelijk toch alles te danken en je moet toch altijd van je moeder blijven houden, nietwaar?Maar valt deze crisis in het blogwezen nog wel te bezweren of heeft de tijd ons al ingehaald?
Laten we maar eens beginnen met wat reclame te maken voor Dima's blog want Mama's blog lijkt het zo wel te redden. (Ik voel wel een beetje mee met die Grieken) Waarom ook niet, als ik tegenwoordig de TV nog wel eens aanzet, zie ik voortdurend politici die lustig reclame voor zich zelf lopen te maken, de democratie loven en roepen dat zij de beste en de ideale partijleider zouden zijn. En anders komt er op dat kastje wel een optocht aan lieden voorbij die menen de beste zanger, danser, acteur of iets anders te zijn. Jezelf etaleren en reclame maken voor jezelf is dus heel gewoon. Zelf vind ik het wat onwennig maar goed, vooruit dan maar met de geit.Gelukkig sta ik er niet allleen voor zie ik, want even googelen (lijkt wel of ik de laatste tijd niets anders doe of weet te bedenken) laat zien dat er wereldwijd waarachtig nog wel meer blogs onder de vlag of de naam van Dima's blog in cyberspace rondwaren.

Wat te denken van deze Braziliaanse Dima's blog die zowel entertainment, actuele en een veelheid aan diverse informatie brengt als een digitale krant of tijdschrift. Je kunt het zo gek niet bedenken of het lijkt hier wel aan de orde te komen.Het uitgesproken tegendeel daarvan kun je op een andere Dima's blog vinden. Want je kunt het zo gek niet bedenken of het komt hier niet aan de orde. Het is zelfs niet duidelijk wie de Dima hier is. Hij of zij belooft wel een hoop; misschien is een politieke carrière iets voor deze Dima?

Dan is er de Cubaanse Dimas Castellanos, politicoloog, ondermeer geschoold in bijbelse en theologische studies en oud-professor in de marxistische filosofie met zijn Dimas's blog, dat ook in het engels te lezen is.Stuitte ik ook nog op een expliciete sexsite onder onze goede naam; foei, foei! Daarvan zal ik de link maar niet geven, niet omdat ik iets tegen sex heb maar omdat onversneden porno betrof.
Dan toch liever het podium even voor deze mooie en lieftallige Dima.

Verder is er nog de Ierse student in de kunst van het animeren op al dan niet digitaal doek of papier die zich ook wel Dima the cat lijkt te noemen en wiens kunsten en progressie op dit Dima's blog zijn te bewonderen.

Deze Indonesische Dimas heeft ook iets met Anime, maar dan vooral wat erotisch geteint.

Artistieke erotiek is ook al het thema van deze Dima's blog.

Mijn favoriet qua inhoud en vormgeving is toch de bijzonder onderhoudende en artistiek doorwrochte Dima's blog van jazzmuzikant Dmitri Matheny.Er zijn ongetwijfeld ook nog vele Dima's blogs van Russische makelij maar gezien de te verwachten problemen met het cyrillisch schrift, waag ik me daar maar niet aan.

Mocht je hongerig worden of trek krijgen van al dat Dima-gedoe, kun je altijd nog terecht in Dima's Kitchen. Een uitstekende en smakelijke blog van de in Dubai werkende en wonende Jordaanse gastronome Dima Sharif.Dima's blog leeft!
Dus hoort en tweetert het voort: surf eens naar Dima's blog, nu kan het nog!Want zoals Brederoo ooit al zei ....

No comments:

Post a Comment